Over V.S.U.

VSU Voegwerken is opgericht door Paul Schrör in 1999. Paul is een echte vakman met liefde voor zijn ambacht. Er is niets dat hij liever doet dan het aanbrengen van een mooie voeg in een nieuw huis en het renoveren van een gevel.

Paul heeft het vak geleerd bij een erkend voegbedrijf. Hij heeft zeven jaar voor een baas gewerkt en is daarna zelfstandig ondernemer geworden. Hij beschikt over een uitgebreid netwerk van goede voegers, waardoor hij ook grotere klussen kan aannemen.

Bij het laten bouwen van een nieuw huis loont het om het voegwerk niet mee te nemen in de offerte van de aannemer en om zelf iemand in te huren voor het aanbrengen van de voeg. Kiest u voor een snijvoeg dan is het raadzaam de metselaar te vragen om dunnere stootjes te maken. Dit ziet er bij een snijvoeg veel mooier uit.

De kunst is natuurlijk wel om dan een voeger te vinden die een goed advies kan geven, die goede kwaliteit levert en die betrouwbaar is in het nakomen van afspraken. Paul Schrör is zo iemand. Op deze website kunt u voorbeelden zien van de kwaliteit van zijn werk. Ook maakt hij snijvoegen voor Monumentenzorg.

V.S.U. werkt door heel Nederland en geeft minimaal 10 jaar garantie op alle voegwerk. Voor knip- en snijvoeg zelfs 15 jaar. Maar de voegen van V.S.U. gaan uiteraard tientallen jaren langer mee.